Aktiv dag i Nørre Alslev: Støt Knæk Cancer med dans og fitness

dato

Lørdag den 26. oktober 2024 inviterer Guldborgsund Frivilligcenter til en dag fyldt med sjov og bevægelse i Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter. Deltag i forskellige fitnessaktiviteter og støt samtidig en god sag, da alle indtægter går ubeskåret til Knæk Cancer.

Kom og vær med til en aktiv dag, der passer til alle aldre. Arrangementet byder på et spændende program med forskellige former for dans og fitness, hvor du kan få pulsen op og sved på panden.

Program for dagen

Dagen starter kl. 10.10 med Zumba/Fitness Dance, hvor Peter Haslund vil lede deltagerne gennem energifyldte rytmer og bevægelser. Herefter kan du kl. 11.30 deltage i Bodybalance med Malene Svarre, som kombinerer elementer fra yoga, tai chi og pilates.

Afslut dagen med Ballroom Fitness kl. 12.50, hvor Elisabeth Dalsgaard vil guide dig gennem dansebevægelser, der både er sjove og udfordrende.

Støt en god sag

For kun 200 kr. kan du deltage i hele dagens program, og der vil være let forplejning tilgængelig fra start til slut. Det er en fantastisk mulighed for at kombinere motion med velgørenhed, da alle indtægter går ubeskåret til Knæk Cancer.

Tilmelding sker ved indbetaling af deltagergebyret på Mobilepay nr.: 227648. Husk at skrive "KC Event" i kommentarfeltet for at sikre din plads. Du er først tilmeldt, når betalingen er gennemført.

Kræftens Bekæmpelse, Lokaludvalget Guldborgsund og Nørre Alslev Gymnastikforening ser frem til at byde dig velkommen til en dag fyldt med energi og fællesskab.

Praktiske informationer
Dato: Lørdag 26. oktober 2024
Tid: 10.10
Sted: Nordfalsters Idræts- og Kulturcenter, Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev
Entré: 200 kr.
Arrangør: Guldborgsund Frivilligcenter
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut