Ledelseskonsulent søges til Kriminalforsorgen, institution Lolland-Falster til understøttelse af institutionsledelsen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at understøtte et ambitiøst, stærkt og effektivt ledelsesteam i Institution Lolland-Falster? Så har du nu mulighed for at blive ledelseskonsulent ved Institution Lolland-Falster.

Kriminalforsorgen har besluttet at styrke ledelsesunderstøttelsen på Kriminalforsorgens institutioner, hvorfor der flyttes ressourcer ud lokalt på de enkelte institutioner.
Vi søger derfor en ledelseskonsulent, som vil være med til at understøtte ledelsen ved at koordinere og kvalitetssikre en lang række tværgående opgaver, herunder med særligt fokus på eksekvering, implementering af igangsatte tiltag, opfyldelse af vores mål- og resultatplan samt nærværende ledelse, arbejdsmiljø og trivsel.

Dine opgaver

Arbejdsopgaverne er alsidige, og du vil både få faste ansvarsområder og ansvar for skiftende opgaver og projekter, bl.a.:

 • facilitere implementering af beslutninger truffet i institutionsledelsen,
 • porteføljestyring, herunder opsamling og opfølgning fra institutionschefens møder,
 • understøttelse og undervisning i forhold til arbejdet, således at institutionsledelsen kan implementere tiltag og forandringsprocesser, og at sammenhængskraften styrkes,
 • understøttelse af organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling,
 • koordinering og besvarelse af høringer og andre forespørgsler,
 • understøttelse af opfyldelse af institutionens mål- og resultatplan,
 • koordinering og afvikling af besøg, delegationer og tilsynsbesøg, og
 • understøttelse arbejdet med sygefravær.
Dine opgaver løser du i tæt samarbejde med institutionsledelsen og du vil referere til institutionschefen.

Hvem er du?

Du har en relevant akademisk uddannelse og har også gerne erfaring med ledelse.. Du kan dit projektlederhåndværk, kan holde styr på detaljer i både tal og tale, og føler dig hjemme i en politisk styret organisation. Du har det godt, når du skal spidse pennen og skære sagerne til, du har gode kompetencer i forhold til at arbejde analytisk og struktureret. Du trives med facilitering af større og mindre grupper i forbindelse med workshops, processer og møder. Du giver gerne en hånd med, når der er travlt.

Din erfaring og dit kvalitetsbevidste øje er med til at sikre et højt niveau i dit arbejde. Som person er du imødekommende og dygtig til at kommunikere, er opsøgende, lyttende og eksekverende. Du bidrager til og vægter det gode arbejdsmiljø og det gode kollegaskab højt. Din analytiske sans og evne til at gennemskue komplekse problemstillinger er veludviklet. Struktur og din stærke evne til at bevare overblikket er væsentlig i stillingen.

Hvem er vi?

Institution Lolland-Falster består af Storstrøm Fængsel, der er et lukket fængsel med 252 pladser, samt Nykøbing Falster arrest, der har 24 pladser.

Storstrøm Fængsel er et nybygget fængsel, fordelt på 5 belægsbygninger. Belægget omfatter: arrestafdeling, normalafdelinger, behandlingsafdeling og en særligt sikret afdeling. På fængslet vil du bl.a. skulle arbejde sammen med andre ledere, fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, gejstligt personale, sygeplejersker og servicemedarbejdere.

Fængslet har en høj beskæftigelsesgrad og søger hele tiden at udvikle beskæftigelsesområdet til gavn for de indsattes videre færd efter løsladelse.

Inden for murerne findes der værksteder, undervisningslokaler, bibliotek, kulturhus, kirke, fritids- og sportsfaciliteter og en dagligvarebutik.

Institution Lolland-Falster er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Intensiv Overvågning (fodlænke= og Områdekontoret i Ringsted.

Kriminalforsorgen Sjælland har ca. 745 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Vi tilbyder

 • Høj grad af frihed og fleksibilitet til at planlægge opgaveløsningen
 • En arbejdsplads med fokus på et godt arbejdsmiljø og høj trivsel
 • Et spændende job i en organisation, der løser en samfundskritisk opgave
 • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling
Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er med tiltrædelse 1. januar 2024 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fast fuldtidsstilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten mellem Skatteministeriet og AC for akademikere i staten med mulighed for indplacering som fuldmægtig eller specialkonsulent afhængig af baggrund og erfaring.

Som fastansat medarbejder skal du deltage i et internt obligatorisk 3 dages internatkursus for civile medarbejdere (ICN).

Det er en forudsætning, at du kan sikkerhedsgodkendes, som du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Det primære arbejdssted er Storstrøm Fængsel, Blichersvej 1, 4840 Nørre Alslev.

Du søger stillingen via linket "Søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 1. december 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 50-51.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte institutionschef Rasmus Andersen på telefon 7255 1672/7255 4140.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Storstrøm Fængsel, Blichersvej , 4840 Nørre Alslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944364

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet