Nye revyelever har talent

Profilbillede

8 ud af 12 nye revytalenter er fundet, og til optagelsesprøven i august vil de sidste fire pladser blive besat. Det er nu muligt at ansøge om plads til den næste optagelsesprøve.

Det var en glad og stolt revyskoleleder, der fortalte om første optagelsesprøve til Guldborgsund Revyskole.

”Det var utroligt bekræftende at se så mange unge mennesker med ambitioner, mod og talent deltage i vores første optagelsesprøve. Vi valgte otte unge mennesker ud af de 16, der var inviteret til optagelsesprøve, der alle har takket ja til en plads på revyskolen med start i september. Det betyder derfor, at der stadig er fire ledige pladser, og dem vil vi få besat efter næste optagelsesprøve som er d. 15. august.” fortæller Flemming Krøll.

Det er derfor endnu engang muligt at søge om optagelse på Guldborgsund Revyskole, hvor ansøgningsfristen er d. 8. august.

”For os er det vigtigt, at de unge mennesker forstår, hvad det er, de tilmelder sig til. Vi ønsker at samle en gruppe, der over de næste to år vil udforske scenekunst og revygenren sammen med os. Vi leder efter unge, der føler sig hjemme på en scene og som kan lide at underholde. Derfor er det vigtigt med en optagelsesprøve, så vi fra start af får forventningsafstemt, hvad revyskolen er og skal være.” fortæller leder af talentlinjen på Guldborgsund Revyskole, Flemming Krøll.

Nykøbing Falster Revyen har som landets næststørste revy trukket publikum fra hele landet med udsolgte forestillinger år efter år. Flemming Krøll, forhenværende og mangeårig direktør for Nykøbing Falster Revyen, vil stå i spidsen for talentlinjens nye generation af unge revytalenter. Underviserteamet består blandt andre af Mick Øgendahl og Henrik Lykkegaard.

Ønsker du at blive optaget på Guldborgsund Revyskole, skal du sende din ansøgning senest 8. august og kunne deltage i optagelsesprøven d. 15. august.

Kilde: Redaktionen