Nyt fra Nørre Alslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nørre Alslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

RØDBY: Ulovligt slagvåben

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede i fredags klokken 19.25 i indrejsefeltet i Rødbyhavn en 51-årig mand fra Sverige, da han kom kørende i bil fra færgen. Det viste sig, at han havde et ulovligt slagvåben – en totenschläger – med i bilen. Derfor blev han sigtet efter våbenloven og betalte en straksbøde på 3.000 kroner.

 

NÆSTVED: Ville ikke sige sit navn

To betjente gik i fredags klokken 20.30 patrulje til fods på Skovstjernevej i Næstved, da en mand begyndte at råbe efter betjentene. Da de henvendte sig til ham for at høre, hvad han ville og hvem han var, ville han ikke oplyse sin identitet – og det skal man jo, når politiet spørger. Derfor blev han sigtet efter retsplejeloven. Det blev han vældig utilfreds med og blev meget voldsom og opfarende, så han blev anholdt og fik også en sigtelse efter ordenbekendtgørelsen.

 

SLAGELSE: Fornærmelig tiltale og hærværk

Politiet fik fredag aften en anmeldelse om at flere unge holdt til i en opgang på Kierulffsvej i Slagelse, hvilket virkede generende og utryghedsskabende. Da en patrulje kort efter kom til stedet, var der ganske rigtigt flere unge i opgangen. En af dem stak af og smed sin jakke i flugten. Her i fandt politiet flere klumper hash, som blev konfiskeret. En anden af de unge kaldte betjentene for grimme ting, og derfor blev han anholdt og sigtet for fornærmelig tiltale. Han blev taget med på politistationen til nærmere afhøring. Det drejer sig om en 17-årig mand fra Slagelse. Mens den 17-årige ventede i detentionen, ridsede han i væggen, og derfor blev han også sigtet for hærværk.  

 

KORSØR: 16-årig sigtet for kvalificeret vold

Fredag kort før midnat blev en ung mand overfaldet med både slag og spark på Dyrehovedgårds Allé i Korsør af to helt unge gerningsmænd. Politiet blev tilkaldt, og ud fra gode vidneforklaringer fandt politiet lidt senere på natten frem til to drenge på 14 og 16 år. Den 16-årige blev sigtet for kvalificeret vold, og forældre samt sociale myndigheder blev underrettet.

 

NYKØBING F.: Knytnæver på Kærlighedsstien

Der var ikke meget kærlighed i luften, da politiet natten til lørdag klokken 0.46 blev kaldt ud til Brovejen ved Kærlighedsstien i Nykøbing F., hvor en mand havde fået et kraftigt knytnæveslag i ansigtet efter en uoverensstemmelse med to andre mænd. Politiet var imidlertid på stedet ganske kort efter, og ud fra vidneforklaringer blev to mænd på hhv. 17 og 20 år en times tid senere anholdt og sigtet for vold. Ved visitationen fandt politiet hash på den 17-årige, og han blev derfor også sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Råbte grimt efter betjente

I forbindelse med en almindelig patruljering på Sct. Mortens Gade i Næstved lørdag morgen råbte en 33-årig mand fra Slagelse temmelig grimme ting efter betjentene og var i det hele taget meget opfarende. Derfor blev han anholdt klokken 4.35 og sigtet efter ordensbekendtgørelsen og for fornærmelig tiltale med polititjenestemand.

 

NÆSTVED: Ville ikke betale taxaturen

1.647 kroner – det beløb skilte en taxakunde og taxaselskabet, da turen fra Sydhavnen i København var ovre og destinationen i Sct. Jørgens Park var nået lørdag klokken 11.14. Imidlertid ville den 26-årige taxakunde ikke betale regningen og var endda meget højtråbende og valgte meget krænkende gloser, som blev spyet ud mod taxachaufføren. Politiets patrulje kom til stedet, og da manden ikke formåede at hidse sig ned, blev han anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

  

FAXE: Gaderæs gav mange bøder

Politiets fotovogn var opstillet i forbindelse med gaderæs lørdag klokken 18.33 og nogle timer frem på Køgevej i Faxe. I den periode kørte 276 biler forbi bilen – det blev til 48 bøder, 15 klip og to betingede frakendelser. Den højeste hastighed, der blev målt, var på 111 km/t i en 60 km/t-zone.

 

NAKSKOV: Vold på værtshus

På et værtshus på Vejlegadebro blev en 18-årig mand udsat for vold lørdag klokken 2.23. Tilsyneladende helt umotiveret blev han tildelt to slag i ansigtet, så han blev lettere tilskadekommen.  En 23-årig mand fra Nakskov blev anholdt og sigtet for vold.

 

NÆSTVED: Urinerende mand ville ikke oplyse sit navn

På Grønnegade i Næstved stod en ung mand lørdag klokken 01.35 og tissede, da politiet kom forbi. Døgnrapporten omtaler "…en tydelig stråle af urin fra sigtede." Samtidig ville den unge mand hverken oplyse navn, adresse eller fødselsdato – og det skal man gøre, når politiet spørger. Han blev derfor anholdt og valgte derpå at oplyse sit navn alligevel. Der er tale om en 21-årig mand fra Løgstør, der rejser hjem med to sigtelser – én for at overtræde ordensbekendtgørelsen og en overtrædelse af retsplejeloven.

 

TAPPERNØJE: Bil konfiskeret

En borger observerede at en bilist, der kørte foran ham på Korskildevej lørdag klokken 16.10 kørte meget usikkert. Han rettede derfor henvendelse til bilens fører, som var holdt ind til siden. Da politiet ankom, viste alkometertesten, at den 48-årige kvinde var så spirituspåvirket, at det oversteg den grænse på 2,0, som betyder, at bilen skal beslaglægges med henblik på konfiskation. Hun blev sigtet for spirituskørsel.

 

VORDINGBORG: Fik bilen beslaglagt – påvirket og dobbelt op på hastigheden

En politipatrulje kørte søndag eftermiddag lidt uden for Vordingborg, da betjentene så en bil, som var forsynet med nummerplader, der hørte til en helt anden. Derfor besluttede de at standse bilisten for at få en forklaring. Det var han dog ikke indforstået med og accelererede nordpå ad Københavnsvej og videre ad Ørslevvej. Undervejs i Ørslev blev han målt til at køre 119 km/t, hvor man højst må køre 50 km/t, og det lykkedes at standse bilisten på Krovej i Nyråd. Det var en 19-årig mand fra Vordingborg, som blev anholdt klokken 12.38. En narkometertest gav udslag for både kokain og cannabis, og der blev fundet et aluminiumsbat bagi bilen, ligesom den 19-årige havde en klump hash på 4,9 gram. Han blev herefter sigtet for narkokørsel, for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer og for ikke at rette sig efter politiets anvisninger. Han blev også sigtet for overtrædelse af registreringsbekendtgørelsen, og på grund af den voldsomme hastighedsoverskridelse blev hans bil beslaglagt på stedet.

 

HASLEV: Ekstra søndagsslik

Politiet blev søndag eftermiddag kaldt til en dagligvarebutik på Gamle By i Haslev, hvor personalet tilbageholdt en kunde, som havde købt vej selv-slik. En medarbejder havde set ham fylde ekstra slik i posen efter han havde vejet den og printet et prismærke ud. Det var en 17-årig mand fra lokalområdet, som blev sigtet for bedrageri. Han betalte differencen på 43,65 kroner, og de sociale myndigheder og hans forældre er underrettet om sagen.

 

KORSØR: Fik bilen beslaglagt efter alt for høj promille

Søndag klokken 14.10 fik politiet en anmeldelse fra en trafikant, der havde set en anden bilist slingre afsted i Korsør. Nu holdt de stille på Musholmvej, hvor turen var standset. Det var en 60-årig mand fra Korsør, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var væsentlig højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Da promillen var så høj, som den var, blev den 60-åriges førerret inddraget og hans bil blev beslaglagt på stedet.

 

DALBY: Stjal 13 flasker spiritus

Politiet blev søndag aften kaldt til en dagligvarebutik i Dalby, hvor personalet havde tilbageholdt en kunde, som havde rygsækken fuld at sprutflasker, han ikke havde betalt for, da han gik ud af forretningen. Det var en 34-årig udenlandsk mand, der blev anholdt klokken 18.10 og sigtet for butikstyveri. Han havde 13 flasker spiritus i rygsækken – til en værdi af over 4.100 kroner. Den 34-årige blev taget med til arresten i Næstved, og hans forhold skal nu undersøges nærmere.

 

NÆSTVED: 36-årig anholdt efter ulovligt ophold

Søndag klokken 18.30 standsede politiet en bil på Slagelsevej lidt uden for Næstved. Føreren var en 36-årig udenlandsk mand, som imidlertid ikke havde nogen gyldig rejselegitimation eller gyldig opholdstilladelse. Han blev derfor anholdt og sigtet for ulovligt ophold. Den 36-åriges forhold skal nu undersøges af politiets udlændingekontrolafdeling.

 

 

INDBRUD

Politiet har i weekenden modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Maribo Kirkevejen Torsdag klokken 21.00 – fredag klokken 17.15 Værktøj
Næstved Kærmindevej Lørdag klokken 17.00-20.00 Ikke umiddelbart stjålet noget
Rønnede Hylledevej Torsdag klokken 23.00 – fredag klokken 9.00 Sodavand, vin, øl, benzin og forskelligt værktøj
Sorø Frederiksbergvej Fredag klokken 16.00 – lørdag klokken 23.55 En cykel, to herreure af mærket Hilfiger og kontanter i euro
Sorø Ydunsvej Lørdag klokken 13.00-15.20 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i weekenden haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Faxe Køgevej Fredag klokken 16.12-21.45 ATK 457 79 60 km/t 97 km/t 27 klip
Faxe  Køgevej Fredag klokken 19.11-23.58 ATK 455 23 60 km/t 84 km/t Et klip
Faxe Køgevej Lørdag klokken 18.33-0.40 ATK 276 48 60 km/t 111 km/t 15 klip og to betingede frakendelser
Faxe Ladeplads Faxevej Fredag klokken 12.56-15.08 ATK 235 12 50 km/t 67 km/t -
Korsør Vestmotorvejen Søndag klokken 13.12-19.20 ATK 7832 323 110 km/t 166 km/t Tre klip og en betinget frakendelse
Nørre Alslev Stubbekøbingvej, Ravnse Fredag klokken 14.06-16.00 ATK 485 - - - -
Sandved Brandholtvej Søndag klokken 13.36-20.00 ATK – bestilt færdselskontrol 281 50 50 km/t 82 km/t Ni klip
Øster-Ulslev Holebyvej Fredag klokken 17.16-19.37 ATK 110 4 80 km/t 109 km/t Et klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Ladeplads Strandvejen Fredag klokken 15.19-19.24 Ingen sager
Maribo Museumsgade Lørdag klokken 0.30-1.00 Ingen sager
Nykøbing Skovalleen Søndag klokken 1.00-2.00 Ingen sager
Næstved - Lørdag klokken 1.30-2.30 Ingen sager
Nørre Alslev Gyldenbjergvej Fredag klokke17.00-18.30 Ingen sager
Rønnede Faxevej Søndag klokken 11.00-12.00 Ingen sager
Rønnede Vordingborgvej Søndag klokken 7.30-8.30 Ingen sager
Slagelse Mariendals Alle Lørdag klokken 2.45-3.30 Ingen sager
Vordingborg Algade Lørdag klokken 10.30-11.30 Ingen sager
Vordingborg Færgegaardsvej Lørdag klokken 13.00-14.00 Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I weekenden har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Fuglebjerg Krummerupvej Søndag klokken 2.32 35-årig mand fra Dalmose Spirituskørsel
Korsør Musholmvej Søndag klokken 14.10 60-årig mand fra Korsør Spirituskørsel. På grund af promillens størrelse blev den 60-åriges kørekort inddraget og hans bil blev beslaglagt
Lundby Lundbyvej Lørdag klokken 10.55 22-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel
Rødbyhavn Indrejsefeltet Fredag klokken 11.30 60-årig mand fra Nakskov Spirituskørsel
Tappernøje Korskildevej, Brøderup Lørdag klokken 16.10 48-årig kvinde fra Tappernøje Spirituskørsel. På grund af promillens størrelse blev kvindens førerret inddraget, og hendes bil blev beslaglagt på stedet
Vordingborg Knudsskovvej Lørdag klokken 18.45 22-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel. De nummerplader, der sad på den bil, den 22-årige kørte i, hørte til en anden bil, og han blev derfor sigtet for uberettiget brug af nummerplader og for at køre i en uindregistreret bil uden forsikring
Vordingborg Københavnsvej Søndag klokken 12.32 19-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel. Der blev fundet et aluminiumsbat i bilen, og den 19-årige blev derfor også sigtet for overtrædelse af våbenloven. Desuden var den 19-årige blevet målt til at køre mere end det dobbelte af den tilladte hastighed, og derfor blev hans bil beslaglagt på stedet

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi