Nyt fra Nørre Alslev i politiets døgnrapport

Profilbillede

Nørre Alslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NYKØBING: Væltede cyklist i Klosterstræde

Politiet søger vidner til en episode, der fandt sted tirsdag klokken 9.55 i Klosterstræde i Nykøbing. Her kom en 24-årig kvinde cyklende, da en mand umotiveret skubbede til hende, så hun væltede. Kvinden blev efterfølgende undersøgt på skadestuen for sine knubs, men det er ikke lykkedes at identificere den mand, der væltede hende. Han beskrives af vidner som: Mand, ca. 35-45 år og 175-185 cm høj. Han var almindelig af bygning, lys i huden og havde brunt, kort hår. Han havde en mørk hue med en rød stribe på, mørk jakke og mørke bukser. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

   

NYKØBING: Havde hash på sig

Politiet standsede tirsdag klokken 13.05 en 22-årig mand fra Nykøbing, da han kom ud fra en ejendom i Nykøbing. Det viste sig, den 22-årige havde to små klumper hash på 2,87 gram på sig, som blev konfiskeret, og den 22-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Nabostrid endte med øretæver

To naboer kom tirsdag eftermiddag op at toppes i en lejlighed i Næstved. En 61-årig mand fik nogle slag på halsen og i ansigtet, og klokken 18.13 anholdt politiet en 27-årig mand, som blev sigtet for vold. Den 27-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 19.07.

 

SLAGELSE: Sigtet for vidnetrusler

Tirsdag eftermiddag skete der et mindre færdselsuheld i krydset Krænkerupvej og Havrebjerg Stationsvej. En knallertkører ramte en cyklist, og efter en kort ordveksling, hvor cyklisten blev truet, forlod knallertkøreren stedet. Det viste sig, at cyklisten, der er en 13-årig dreng, tidligere havde vidnet i en sag mod knallertkøreren, en 44-årig mand. Cyklens baghjul blev ødelagt ved sammenstødet, men den 13-årige kom ikke noget til. Klokken 21.01 blev den 44-årige anholdt og sigtet for vidnetrusler. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 0.06.

 

RØDBYHAVN: 45% i overlæs

Onsdag klokken 5.30 tjekkede politiet en udenlandsk varebil, der kom i land fra færgen. Føreren var en 44-årig udenlandsk mand, og en kontrolvejning af bilen afslørede, at den var godt læsset. For godt, for den var læsset med 1.600 kg for meget, hvilket svarer til et overlæs på 45%. Den 44-årige blev sigtet for at køre med overlæs og betalte 470 euro i bøde, inden han læssede 1.600 kg last af, så han kunne fortsætte.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Dannemare Husbyvej Søndag klokken 8.00 – tirsdag klokken 10.20 Dukker, legetøj og tre lamper af ukendt fabrikat
Maribo Skelstrupvej Torsdag klokken 16.00 – søndag klokken 22.00 En streamingboks
Næstved Anemonevej Mandag klokken 22.30 – tirsdag klokken 11.04 Mindre værdiskab
Sorø Abildvej Onsdag klokken 5.50 Et tv af ukendt mærke

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Tirsdag klokken 5.47-7.45 ATK 211 3 60 km/t 79 km/t -
Nykøbing Kalvevænget, Stubberup Tirsdag klokken 6.28-12.00 ATK – bestilt færdselskontrol 150 13 50 km/t 77 km/t Et klip
Sakskøbing Sydmotorvejen Tirsdag klokken 14.27-19.40 ATK 3204 125 110 km/t 165 km/t Tre klip

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Nørre Alslev Nykøbingvej Tirsdag klokken 15.30-16.00 Ingen sager
Rødby Sædingevej Tirsdag klokken 16.50-1725 En blev sigtet for ikke at have mærket sin varebil med cvr-nummer, en blev sigtet for at bruge mobilen under kørslen, som giver et klip i kørekortet. En blev målt til at køre 105 km/t, og det giver et klip i kørekortet. Det var det tredje klip, de to trafikanter fik, og derfor får de nu en betinget frakendelse af kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Gedser Indrejsefeltet Tirsdag klokken 22.45 25-årig udenlandsk mand Narkokørsel
Stenlille Møllegårdsvej Tirsdag klokken 13.51 31-årig kvinde fra Stenlille Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi