Nyt fra Nørre Alslev i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Nørre Alslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

25 påvirkede trafikanter afsløret i påsken

Hen over påskedagene havde politiet et ekstra vågent øje i trafikken, og især var opmærksomheden rettet mod de borgere, der satte sig bag rattet, selv om de var påvirket af enten stoffer eller spiritus. Flere af de sigtede er sigtet for både at køre med en for høj promille og med ulovlige stoffer i blodet. Fg. vicepolitiinspektør Mikkel Kjærgaard, der er leder af færdselsafdelingen i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, fortæller: - Det blev til i alt 25 sigtelser for spiritus- eller narkokørsel, og det er i sagens natur 25 for mange. Det er beskæmmende, at der fortsat er en del trafikanter, der vælger at se stort på færdselssikkerheden og begive sig ud i trafikken, på trods af, at de er påvirket af enten spiritus eller ulovlige stoffer. Mikkel Kjærgaard slutter: - Politiets indsats i påsken var jo ikke en enkeltstående begivenhed – vi er fortsat til stede i trafikken og opretholder i kraft af vores regelmæssige stikprøvekontroller et vist kontroltryk for at øge trafiksikkerheden for alle.

 

NYKØBING FALSTER: 17-årig forårsagede uheld i bil

En 17-årig ung fyr overså torsdag klokken 15.57 en fodgænger, da han ville bakke sin bil på Strandgade i Nykøbing Falster. Fodgængeren, en 80-årig mand fra lokalområdet, blev lettere tilskadekommen ved uheldet og blev kørt på sygehuset til kontrol for sine knubs. Den 17-årige har kørekort, men er endnu ikke gammel nok til at køre bilen uden ledsager, og han blev derfor sigtet for at overtræde færdselsloven.

 

RØDBYHAVN: Kørte over grænsen med mange kontanter

To mænd på 59 og 31 år kørte torsdag klokken 18.00 ind i landet via indrejsefeltet i Rødbyhavn. Bilen blev udtaget til undersøgelse og tolderne fandt større pengebeløb hos begge mænd. Den 31-årige havde næsten 30.000 kroner i danske kroner og godt 2000 euro på sig. Det viste sig, at han skylder en del penge til det offentlige, og en del af kontanterne blev derfor konfiskeret, så han kunne betale af på sin gæld. Den 59-årige mand havde 10.200 euro og et mindre beløb i danske kroner med i bilen. Den 59-årige blev sigtet for overtrædelse af toldloven og fik en bøde på 5000 kroner. 

 

NÆSTVED: Rude knust

Fredag klokken 00.18 hørte en borger på Kindhestegade et brag ude fra gaden og kunne fra sit vindue se, at en stor facaderude ind til en cafe var blevet knust. Samtidig så borgeren en mand forlade stedet og tilkaldte politiet. Patruljen kunne kort efter anholde en 30-årig mand i området, der passede på signalementet. Han blev sigtet for hærværk.

 

NÆSTVED: Spirituskørsel på elløbehjul

En 45-årig mand fra Næstved er sigtet for spirituskørsel, efter han fredag klokken 11.56 i krydset Østre Ringvej/Hvedevænget kørte fra cykelstien ud på vejen og ind i en bil, der kom kørende. Den 45-årig blev lettere tilskadekommen ved uheldet.

 

SORØ: Havde hash skjult i bilen

En 21-årig mand fra Borup blev fredag klokken 13.17 standset på Vestmotorvejen og sigtet for spirituskørsel. Samtidig blev bilen, han kørte i, ransaget. Her fandt patruljen fire klumper hash gemt bag bakspejlet og en pose med hash i førerdøren. Samlet blev der beslaglagt godt ti gram hash og den 21-årige blev sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

 

NYKØBING FALSTER: Sad og røg joint i bil

En bil med to ombord holdt lørdag klokken 01.00 parkeret på Sundby Allé. Den ene mand, en 19-årig mand, havde en joint i hånden, da patruljen bankede på sideruden. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

 

NAKSKOV: Knallert beslaglagt

En 16-årig ung fyr kom lørdag klokken 01.20 kørende på knallert på Bregnevej på knallert. Han havde hverken lys på knallerten eller hjelm på hovedet. Til gengæld havde han en passager bagpå. Den 16-årige var spiritus- og narkopåvirket, og havde ikke kørekort til knallerten, der tilmed var konstruktivt ændret. Den 16-årige råbte gentagne gange skældsord efter patruljen. Det blev derfor til syv sigtelser og da det samtidig var tredje gang, den unge kørte knallert uden førerret, blev knallerten beslaglagt med henblik på konfiskation.

 

SAKSKØBING: Stjal knallert efter hærværk

En 32-årig mand er sigtet for hærværk og for tyveri af knallert, efter han lørdag klokken 16.51 slog og sparkede på fordøren hos en mand, som han tilsyneladende havde haft en kontrovers med. På vej væk fra stedet stjal den 32-årige en knallert i forhaven.

 

STUBBEKØBING: Trusler på livet

Klokken 17.55 dukkede en 46-årig kvinde fra Stubbekøbing op hos sin tidligere samlever, og under det efterfølgende skænderi mellem de to truede kvinden manden med en kniv. Hun er derfor sigtet for trusler på livet og husfredskrænkelse, samt for at overtræde knivloven. 

 

NÆSTVED: Fik forbud efter bytur

En 27-årig mand er sigtet efter restaurationsloven efter han søndag klokken 00.40 slog ud efter dørmanden på et værtshus på Farimagsvej. Manden har desuden fået forbud mod at komme på værtshuset igen.

 

NYKØBING FALSTER: Vold mod taxachauffør efter uheld

En 24-årig mand fra Øster-Ulslev er sigtet for vold, efter han søndag klokken 02.41 blev påkørt af en taxi på Brovejen ud for et værtshus. Den 24-årige kom ikke væsentligt til skade ved påkørslen, og han gav derefter taxachaufføren et slag i ansigtet. Da den 24-årige blev visiteret, og viste det sig, at han havde 1,2 gram hash i lommen. Manden blev derfor også sigtet for lov om euforiserende stoffer.

 

HOLEBY: To sigtet for hærværk

Søndag morgen fik politiet en anmeldelse om, at to mænd var i færd med at ødelægge et busskur på Jernbanevej i Holeby. Ganske kort efter var en patrulje på stedet, og ved vidners hjælp fik betjentene fat i to mænd på hhv. 18 og 26 år. De blev begge sigtet for hærværket mod busskuret.

 

RØDBYHAVN: For mange passagerer

Politiets udlændingekontrolafdeling standsede søndag klokken 15.00 en bus i indrejsefeltet i Rødbyhavn. Bussen, der var kommet med færgen fra Tyskland, viste sig at have alt for mange passagerer om bord - så mange at flere af dem måtte stå op. Helt præcis var der 19 passagerer for mange. Bussen blev derfor tilbageholdt, og buschaufføren fik lov til at tilkalde en ny bus, som hentede alle passagererne. Den udenlandske chauffør blev sigtet efter færdselsloven.

 

PRÆSTØ: Drak øl i ventesalen

En politipatrulje kom søndag klokken 16.28 forbi Præstø rutebilstation, hvor en mand sad og drak øl i venterummet, selv om det er skiltet ret tydligt, at det er forbudt. Så manden, der er 56 år og fra Vordingborg, blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

 

SLAGELSE: Ulovlig kniv

Lidt før klokken 19 søndag aften fik politiet en opringning fra en mand, der havde set en anden mand gå og vifte med en kniv i Løvegade i Slagelse. En politipatrulje fandt ikke længe efter frem til manden, der er 43 år og fra byen. Han havde bl.a. en ulovlig kniv på sig, og derfor blev han sigtet efter knivloven.

 

NYKØBING F.: Bil konfiskeret

I forbindelse med en almindelig patruljering blev en 33-årg mand mandag klokken 11.10 standset, da han kom kørende ad Hegnetvej i Nykøbing F. Da det var tredje gang, at manden valgte at køre bil, selv om han var frakendt førerretten, blev hans bil konfiskeret. Han blev desuden sigtet efter færdselsloven.

 

SØLLESTED: Satte ild til knallert

I går aftes klokken 23.30 brød en trehjulet knallert i brand i en vejkant ved Søllested. En temmelig beruset ung mand indfandt sig på stedet, og da han bl.a. havde brandmærker på tøjet, fandt betjentene på stedet det på sin plads at tale med ham. Den efterfølgende afhøring og efterforskning pegede i retning af, at det var den berusede mand, der havde sat ild til knallerten. Så derfor blev han anholdt og sigtet for brandstiftelse. Han er 16 år og uden fast bopæl.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i påsken modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Tidsrum Udbytte
Dannemare Græshavevej Fredag klokken 10.00 – søndag klokken 20.15 Trævarer i form af gulvplanker
Horbelev Grønsundsvej Onsdag klokken 7.56 Bilnøgler og en bil, der blev fundet igen kort efter
Horbelev Grønsundsvej Torsdag klokken 19.30 – fredag klokken 9.30 Nøgler
Næstved Gallemarksvej Lørdag klokken 9.00 – torsdag klokken 19.20 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Næstved Mejerivej Mandag klokken 10.00 – onsdag klokken 16.14 En Playstation 4 og to iPads
Næstved Pilegårdsvej Fredag klokken 6.18 Ikke stjålet noget
Ruds-Vedby Tjørnebakken Mandag klokken 19.00-21.20 En Apple computer og en iPad, mønter og en BMW 3'er, årgang 2005 med registreringsnummer DD 60237
Slagelse Vollerupvej, Gimlinge Onsdag klokken 17.00 – fredag klokken 18.00 En plæneklipper og en UTV
Stenlille Assentorpvej Lørdag klokken 17.00 – søndag klokken 1.00 Et armbåndsur
Stubbekøbing Lillebrændevej, Lillebrænde Mandag klokken 16.00 – onsdag klokken 16.00 To tablets, to tv, tre bærbare pc'er, en nødgenerator, en barnevogn, elværktøj, en højttaler, et musikanlæg, en kaffemaskine og en mobiltelefon
Tappernøje St. Røttingevej Fredag klokken 10.00 – søndag klokken 12.00 Hårde hvidevarer og fire paller med træpiller

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i påsken haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Eskilstrup Sydmotorvejen Torsdag klokken 19.15 –fredag klokken 1.00 ATK 1041 101 90 km/t 164 km/t 27 klip og tre betingede frakendelser
Eskilstrup Sydmotorvejen Mandag klokken 8.16-14.00 ATK 2937 106 90 km/t 141 km/t 15 klip
Faxe Køgevej Søndag klokken 14.22-19.30 ATK 316 30 60 km/t 86 km/t Tre klip
Haslev Ringstedvej Lørdag klokken 19.32-0.30 ATK 270 17 80 km/t 121 km/t To klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 16.19-21.20 ATK 7255 73 110 km/t 151 km/t Et klip
Maribo Sydmotorvejen Onsdag klokken 16.20-19.45 ATK 885 16 110 km/t 159 km/t To klip
Mogenstrup Præstø Landevej Mandag klokken 18.45-21.15 ATK 443 14 60 km/t 81 km/t -
Nykøbing Brovejen Fredag klokken 16.18-22.00 ATK 1418 31 60 km/t 93 km/t Fem klip
Næstved Vordingborgvej Mandag klokken 22.01-1.01 ATK 84 9 60 km/t 115 km/t Et klip og en betinget frakendelse
Præstø Jungshovedvej Søndag klokken 13.55-20.10 ATK 771 81 60 km/t 89 km/t 11 klip
Sorø St. Ladegårdsvej Torsdag klokken 15.50-21.30 ATK 325 6 80 km/t 106 km/t -
Sorø Vestmotorvejen Onsdag klokken 16.30-22.30 ATK 7717 50 130 km/t 165 km/t En betinget frakendelse
Sorø Vestmotorvejen Fredag klokken 19.14-1.00 ATK 2458 44 130 km/t 182 km/t En betinget frakendelse
Sorø Vestmotorvejen Søndag klokken 13.44-19.20 ATK 5830 47 130 km/t 155 km/t -
Stenlille Sorøvej Lørdag klokken 14.09-19.20 ATK – bestilt færdselskonttrol 1072 33 50 km/t 68 km/t -
Stokkemarke Vestre Landevej Fredag klokken 14.25-16.45 ATK 402 7 50 km/t 82 km/t To klip
Søllested Højrebyvej Fredag klokken 11.24-13.55 ATK 350 1 80 km/t 111 km/t Et klip
Vordingborg Sydmotorvejen Lørdag klokken 16.43-23.13 ATK 2390 106 90 km/t 156 km/t 14 klip og en betinget frakendelse

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I påsken har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Haslev Ringstedvej Torsdag klokken 16.00-16.30 En blev sigtet for ikke at overholde sin ubetingede vigepligt, da han kørte lige ud foran politibilen
Munke-Bjergby Munke Bjergbyvej Lørdag klokken 0.45-2.15 42 køretøjer blev kontrolleret, og to blev sigtet for at køre for hurtigt
Næstved - Lørdag midnat – klokken 0.30 Der blev afsløret en enkelt narkobilist
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 0.10-0.45 To blev standset og sigtet for at køre for hurtigt
Sorø - Fredag klokken 19.45-22.00 15 køretøjer blev standset og kontrolleret: Ingen sager

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I påsken har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Eskilstrup Sydmotorvejen Torsdag klokken 21.31 53-årig kvinde fra Søllested Spiritus- og narkokørsel
Eskilstrup Tårngade Onsdag klokken 18.28 38-årig mand fra Eskilstrup Spirituskørsel
Haslev Syrenvænget Lørdag klokken 7.00 51-årig mand fra Sakskøbing Spiritus- og narkokørsel
Maribo Vestergade Mandag klokken 2.30 17-årig kvinde fra Vordingborg Narkokørsel
Nakskov Bregnevej Lørdag klokken 1.20 16-årig mand fra Nakskov Spiritus- og narkokørsel
Nakskov Heesvej Søndag klokken 20.27 23-årig mand fra Søllested Narkokørsel, og da der blev fundet to små klumper hash i bilen, blev den 23-årige også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Nykøbing Engboulevarden Søndag klokken23.548 18-årig mand fra Karlslunde Narkokørsel
Nykøbing Fejøgade Søndag klokken 5.02 25-årig mand fra Nørre Alslev Spiritus- og narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden. Den 25-årige blev også sigtet for ikke at rette sig efter politiet, og da der blev fundet 0,8 gram kokain i bilen, blev han også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Nykøbing Gaabensevej Onsdag klokken 11.00 26-årig mand fra Askeby Narkokørsel
Nykøbing Gaabensevej Søndag klokken 13.45 34-årig mand fra Nykøbing Spirituskørsel
Nykøbing Skovboulevarden Mandag klokken 19.53 21-årig mand fra Nykøbing Narkokørsel
Nykøbing Vendersgade Lørdag klokken 6.58 32-årig mand fra Nykøbing Spirituskørsel
Næstved Bakkekammen Lørdag klokken 0.50 18-årig mand fra Næstved Spirituskørsel
Næstved Blangslevvej, Blangslev Onsdag klokken 15.55 28-årig mand fra Holme-Olstrup Narkokørsel
Næstved Fredensvej Lørdag klokken 0.39 21-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Næstved Rådmandshaven Fredag klokken 14.51 63-årig mand fra Herlufmagle Spirituskørsel på knallert
Nørre Alslev Skerne Gade Onsdag klokken 11.35 39-årig mand fra Nørre Alslev Spiritus- og narkokørsel
Rødby Lundegårdsvej Fredag klokken 1.15 45-årig mand fra Holeby Spirituskørsel og kørsel uden førerret
Sorø Vestmotorvejen Fredag klokken 11.55 21-årig mand fra Borup Narkokørsel. Den 21-årige havde knap 10 gram hash med i bilen og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer
Stubbekøbing Vestergade Mandag klokken 3.10 30-årig mand fra Fredericia Spiritus- og narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden. Ejeren af bilen blev sigtet for at overlade den til en person uden kørekort
Toreby Grænge Skovvej Lørdag klokken 4.15 21-årig mand fra Sakskøbing Narkokørsel
Vordingborg Bakkebøllevej Søndag klokekn22.40 19-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel
Vordingborg Hasselvænget Onsdag klokken 16.45 39-årig mand fra Vordingborg Spiritus- og narkokørsel
Vordingborg Kalvehavevej Lørdag klokken 12.59 60-årig mand fra Næstved Narkokørsel
Vordingborg Næstvedvej Lørdag klokken 1.18 34-årig mand fra Præstø Spiritus- og narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi