Rejsende med ulovlige stoffer

Profilbillede

Toldstyrelsen undersøgte torsdag klokken 11.54 de rejsende, som netop var kommet til Danmark i en bus. På toldcenteret i Nørre Alslev blev der fundet seks gram hash hos en 30-årig udenlandsk mand, og politiet blev tilkaldt. Den 30-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han blev anholdt klokken 12.35 og taget med til afhøring på politistationen i Rødbyhavn. Han er fortsat anholdt, og hans sag er forelagt Udlændingestyrelsen med henblik på et evt. indrejseforbud.

Klokken 15.45 var det en 44-årig udenlandsk mand med bopæl i Sverige, der også viste sig at have 2,94 gram hash på sig, da han blev undersøgt af Toldstyrelsen i Nørre Alslev. Den 44-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og efter at han havde betalt en bøde, blev han løsladt igen klokken 18.25.

En 27-årig udenlandsk mand, som havde en peberspray med i bagagen, blev klokken 16.59 sigtet for overtrædelse af våbenloven. Han fik en bøde på 3.000 kroner, som han betalte på stedet, hvorefter han blev løsladt klokken 20.25.

Klokken 17.30 blev en 56-årig udenlandsk man tjekket, og her viste det sig, han havde en pose med 18,2 gram hash på sig. Den 56-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og fik en bøde på 3.000 kroner, som han betalte på stedet, inden han blev løsladt og kunne fortsætte sin rejse.

Toldstyrelsen kontrollerede klokken 21.50 en 20-årig udenlandsk kvinde, som var ankommet med bus. Den 20-årige havde 3,4 gram skunk med sig og blev anholdt klokken 21.56 og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Kvinden blev afhørt og efter at have betalt en bøde på 2.000 kroner for overtrædelsen, blev hun løsladt igen klokken 23.50.

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk