Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Nyt fra Nørre Alslev - fredag den 28. august

Nørre Alslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

LOV: To lastbiler stødte sammen

Politiet fik torsdag klokken 10.05 en anmeldelse om, at to lastbiler var stødt sammen på Landevejen ved Vester Egesborg. De to chauffører sad fastklemt, og de blev begge fløjet med helikopter til henholdsvis Rigshospitalet og Odense Universitetshospital. Den ene i kritisk tilstand. Vejen var spærret frem til klokken 14.48, mens der blev ryddet op.

 

NYKØBING FALSTER: Skunkvæksthus

Politiet ransagede torsdag klokken 10.10 en adresse lidt uden for Nykøbing Falster. Her blev der fundet et væksthus med mere end 50 cannabisplanter, varmelamper, gødning m.m., samt 400 gram tørret skunk, 69 gram hash og nogle digitalvægte. En 33-årig mand fra Nykøbing Falster blev anholdt klokken 10.10 og sigtet for salg af stoffer. Han blev løsladt igen klokken 12.10.

 

NØRRE-ALSLEV OG NÆSTVED: Tricktyveri

Torsdag klokken 10.55 kom to mænd ind i en butik på Nørre Alslev Langgade. Den ene spurgte ekspedienten om noget på spansk og pegede lidt forvirret rundt i lokalet. Imens lagde den anden en brochure på disken, og forsøgte at gribe ud efter ekspedientens telefon. Heldigvis var ekspedienten hurtig, og nåede at tage fat i telefonen, før den blev stjålet, og de to mænd blev bedt om at forlade butikken.
Den ene var 30-35 år, 170-175 centimeter høj, kraftig af kropsbygning og med et sydeuropæisk udseende. Han havde sort, kort hår og talte spansk. Han havde desuden seks 200-krone-sedler med i hånden. Den anden mand var 30-35 år, 165-170 centimeter høj, spinkel af kropsbygning og med et sydeuropæisk udseende. Han havde også kort, sort hår og skægstubbe. Han var iført en gråstribet sweatshirt og cowboybukser, og havde en brochure i hånden. Muligvis fra en dansk/jysk zoologisk have. Han talte spansk.

Senere samme dag – klokken 13.25 i Næstved – var den gal igen. Her kom to mænd ind i en salon på Slagkildevej. Den ene gik ind i baglokalet, og lod som om han ledte efter en vare, mens den anden gik op til kassen og ville bestille en tid. I forvirringen lykkedes det de to mænd at slippe afsted med en mobiltelefon. Den ene var 24-25 år, 160 centimeter høj, almindelig af kropsbygning og med et østeuropæisk udseende. Han havde sort, kort hår og talte et fremmedsprog. Han medbragte en brochure fra Knuthenborg Safaripark. Den anden var 23-25 år, 160 centimeter høj, spinkel af bygning og med kort, brunt hår. Han talte også et fremmedsprog og var iført en sort trøje med lynlås og sorte bukser.

Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har set de mænd, det handler om, og opfordrer til, at man er særdeles opmærksom, hvis man i en butik får besøg af kunder, der forsøger at skabe forvirring, går ind i baglokalet, eller lægger en avis eller brochure fra sig på fx et bord eller disk.

 

SLAGELSE: Ung mand lavede uro ved tøjbutik

Politiet fik i går eftermiddags klokken 16.20 en opringning fra en tøjbutik på Nytorv i Slagelse, hvor ekspedienten fortalte, at både de og kunderne i butikken var temmelig generede af en ung mand, der blev ved at rende ind og ud af butikken uden egentlig at have et ærinde derinde. Mandens opførsel skabte en del utryghed og uro på stedet, så derfor fik politiet fat i manden, der er 22 år og fra byen. Han blev anholdt og sigtet efterordensbekendtgørelsen.

 

KORSØR: 24-årig sigtet for salg af hash

I forbindelse med en almindelig patruljering blev en 24-årig mand fra Vemmelev i går klokken 16.39 kontaktet af politiet, da han befandt sig på Algade i Korsør. Det viste sig, at han var i besiddelse af i alt 6,41 gram hash, der var fordelt i poser, samt en del kontanter. Begge dele blev beslaglagt, og den 24-årige blev sigtet for salg af euforiserende stoffer.  

 

VORDINGBORG: 18-årig kørte rundt med en ulovlig kniv

Flere borgere kontaktede i går klokken 18.24 politiet fordi de kunne se og høre, at en bil lavede hjulspin og en masse støj på Kildemarksvej i Vordingborg. Lidt efter var en patruljevogn på stedet, men på dette tidspunkt var alt roligt. Imidlertid ledte politipatruljen bagefter i området efter den bil, der havde lavet hjulspin. Og Klokken 19.03 fandt de frem til en bil, der svarede til signalementet. Føreren var en 18-årig mand fra byen, og han blev sigtet efter knivloven, da betjentene fandt en ulovlig kniv på ham.

 

NÆSTVED: 21-årig sigtet for brandstiftelse

I nat klokken 0.50 opstod der brand på en adresse på Svendborgvej i Næstved. Flammerne havde fået fat i en motorcykel og havde bl.a. bredt sig til et skur. Brandfolkene var hurtigt fremme og fik ilden under kontrol. Ingen kom heldigvis til skade. Lidt senere på natten fik politiet fat i en mand, der svarede til det signalement et vidne havde givet. Det drejer sig om en 21-årig mand fra byen, der blev anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse. Han fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sakskøbing Kaløvej Villa Torsdag klokken 00.11 til 01.25 Ikke opgjort endnu

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Nykøbing Falster Gaabensevej Torsdag klokken 12.05-17.00 ATK 3677 35 60 85 Et klip
Slagelse Skælskør landevej Torsdag klokken 11.26-13.11 ATK 387 4 70 85 Ingen klip
Sorø Apotekervej Torsdag klokken 09.33-12.42 Bestilt ATK 122 0 40 46 Ingen klip

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

Flere artikler