Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Nørre Alslev - torsdag den 1. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Nørre Alslev er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

VORDINGBORG: Tilbød hash for sex med 13-årig

Politiets efterforskning førte onsdag frem til, at en 38-årig mand fra Vordingborg blev sigtet for overtrædelse af straffelovens § 222, der handler om sex med børn under 15 år. Via Messenger har den sigtede tilbudt en kun 13-årig pige penge, hash og kokain for sex. Den 38-årige blev afhørt på politistationen i Næstved; han nægter sig skyldig.

 

NAKSKOV: Slagsmål uden for dagligvarebutik

En ansat i en dagligvarebutik på Vejlegadebro i Nakskov anmeldte klokken 13.59 et slagsmål, der var i gang på parkeringspladsen uden for butikken. En 58-årig mand tog fat i skulderen på en 21-årig mand, der til gengæld gav den 58-årige to slag i ansigtet for at få ham til at give slip. Den 58-årige er sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

GEDSER: Havde 2 gram hash i kufferten

Toldstyrelsen havde sammen med politiet en kontrol af de rejsende, der kom i land fra færgen i Gedser onsdag klokken 15.30. En bus – med passagerer og bagage – blev undersøgt, og Toldstyrelsens hunde viste en ekstraordinær interesse for en kuffert, som tilhørte en 20-årig udenlandsk mand. Kufferten viste sig at indeholde 2 gram skunk, og den 20-årige blev derefter sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Han fik en bøde på 3.000 kroner og kunne herefter rejse videre.

 

SLAGELSE: Samtale om frisk kørsel

Onsdag klokken 13.40 fik politiet en anmeldelse om, at en bil havde kørt noget hasarderet og lavet flere overhalinger ud over spærrelinjer på Kalundborgvej nord for Slagelse. Et vidne havde noteret sig registreringsnummeret på bilen, og politiet tog herefter kontakt til bilejeren, som havde lånt bilen ud til sin søn. Hun fik forelagt oplysningerne om kørslen og ville tage en alvorlig samtale med sønnen, for hun ville ikke – som hun udtrykte det – miste sin bil pga. vanvidskørsel. Ud fra de foreliggende oplysninger var der ikke anledning til at sigte føreren for nogen færdselslovsovertrædelser.

 

NYKØBING: Politiet efterlyser vidner efter færdselsuheld

Onsdag klokken 15.12 skete der et færdselsuheld i Tværgade i Nykøbing. En 18-årig kvinde kom kørende på cykel, da hun blev overhalet af en bil, som kørte så tæt på, at den strejfede hende. Kvinden væltede på cyklen og blev kørt til skadestuen til kontrol for sine knubs. Politiet vil gerne tale med bilisten, som imidlertid ikke standsede efter uheldet. Der er ingen oplysninger om, hvilken bil den pågældende kørte i, men politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om færdselsuheldet.

   

SLAGELSE: Kørte bil uden kørekort, eller ægte nummerplader, eller….

EN 58-årig mand blev 21.26 standset i en bil med stjålne nummerplader på Vestmotorvejen, selv om han hverken har kørekort eller havde førerret til bilen. Den var heller ikke indregistreret. Manden erkendte alle sigtelser. Det var en anden bilist, der kørte bag ved den slingrende bil, som havde anmeldt manden til politiet.

 

SKÆLSKØR: Hyggeligt møde med Skælskørs ungdom

Efter mange anmeldelser om uro, uorden og musik til ulempe på Algade/Svanetorvet i Skælskør patruljerer politiet jævnligt i området. Klokken 22.37 mødte politiet 8-10 unge drenge på torvet, som hyggede sig. De var ædru, rolige og i godt humør.

 

MARIBO: Sigtet for indbrud

Efter et indbrud på Engpibervej 17. juni blev en 28-årig mand fra Rødby i går anholdt og sigtet. Et vidne havde set hans bil på adressen, men manden nægtede alligevel sigtelsen. Indbruddet var gennemført ved hjælp af en sten gennem en rude. I mandens bil fandt politiet nogle sten, men heller ikke dem ville manden erkende, var "indbrudsværktøjer". Dét var nogle, hans barn havde samlet ind, forklarede manden, som blev løsladt efter afhøringen på politistationen i Nakskov.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Engpibervej Hus 28/6 10.15-30/6 20.20 Intet overblik
Slagelse Sagavej Hus 27/6 21.30 – 30/6 14.10 Intet overblik

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Tårnborgvej 9.06-10.30 ATK 371 5 50 76 2
Korsør Tårnborgvej 10.54-11.54 ATK 407 0 50 57 0
Korsør Skovvej 12.07-13.19 ATK 255 4 50 69 1
Nykøbing Falster Kalvevænget 11.15-13.19 Bestilt ATK 62 0 50   0
Nørre Alslev Nr. Vedbyvej 14.12-16.45 Bestilt ATK 85 1 80 95 0
Sorø Vestmotorvejen 5.27-11.31 ATK 8491 21 130 173 3

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Faxe Køgevej 13.05 Målrettet hastighedskontrol: 13 sigtelser for overtrædelser af hastigheden blev til 11 klip og to betinget frakendelse af kørekortet.
Skælskør Norvejen 20.00-20.25 Hastighedskontrol med laser. Ingen hastighedsovertrædelser i tidsrummet
Slagelse Bildsøvej 21.05-21.15 Hastighedskontrol med laser – 1 betinget frakendelse efter 87 km/t i  50 km/t zone

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

Politiet har det seneste døgn ikke registreret hverken spiritus- eller narkopåvirkede bilister. Og det er jo dejligt.

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler