Værkmester søges til depotet på Storstrøm Fængsel

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Er du typen der elsker orden, og er du god til at få opgaver gennemført effektivt og struktureret. Vil du gøre en forskel for dine kolleger og samarbejdspartnere, og blive en vigtig brik i en virksomhed med mange bolde i luften? Du vil skulle arbejde sammen med mange faggrupper i fængslet, samt være forberedt på at arbejde med og møde de indsatte.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:​

 • Modtagelse af indsattes effekter
 • Optælling og udlevering af effekter
 • Registrering af effekter i kriminalforsorgens IT system
 • Deltage i fængslets indkøbs afdeling
 • Deltage i fængslets øvrige lager logistik
 • Være skarp på overholdelse af fængslets husorden for udleverede effekter
 • Afløse i andre funktioner under ferie
Vi lægger stor vægt på, at du: ​

 • Er en god menneskekender med empati og forståelse for det enkelte individ
 • Er i stand til at sætte grænser og kommunikere klart om bl.a. regler og forventninger
 • Har gode samarbejdsevner
 • Er fleksibel og omstillingsparat og kan arbejde selvstændigt
 • Er klar til at arbejde i et travlt miljø, hvor ikke 2 dage er ens
 • Kan fungere i en tværfaglig medarbejdergruppe med mange arbejdsopgaver og nye tiltag
 • Har Truck certifikat eller villig til at erhverve det.
 • Behersker dansk skriftligt og mundtligt
Vi forventer, at

du, såfremt du ikke allerede er uddannet værkmester, er indstillet på at gennemføre Kriminalforsorgens værkme­steruddannelse. For at blive værkmester skal du gennemføre en 2 årig uddannelse, hvor langt størstedelen foregår i fængslet. Ud over en personlighedstest er en del af optagelseskravet til uddannelsen en fysisk test, som du skal kunne bestå. Du kan læse mere om hvad denne test indeholder her

At være værkmester

Værkmestre er ansat i fængsler og arresthuse og kan være en håndværker med en faglig uddannelse som eksempelvis tømrer, smed eller lignende, men kan også være en ufaglært, der har lyst til at arbejde med de indsatte i værkstederne.

Som værkmester skal du indgå i fængslets beskæftigelse af de indsatte, som beskæftiges inden for en række forskellige faglige håndværksspor. Der udbydes tillige uddannelse til indsatte inden for de faglige spor.

Værkmesterens rolle er at instruere og vejlede de indsatte, så de lærer at arbejde inden for et bestemt fagligt område, men lige så vigtigt er det at give de indsatte interesse for og lyst til at arbejde.

Du kan læse mere om arbejdet som værkmester, Værkmester - Kriminalforsorgen

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er med 1. august 2023 eller snarest muligt derefter. Stillingen er en fuldtidsstilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer.

Du ansættes som tjenestemand i henhold til tjenestemandsloven. Lønindplacering sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i Danmark. Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 eller 3 (provinssats) afhængig af din faglige baggrund.

Ansættelsesområdet er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Arbejdsstedet er Blichersvej 1, Gundslevmagle, 4840 Nørre Alslev

Om Storstrøm Fængsel

Storstrøm fængsel har plads til 252 indsatte fordelt på 5 belægsbygninger, 3 normalafdelinger, 1 behandlingsafdeling og den særligt sikret afdeling. På fængslet vil du skulle arbejde sammen med andre ledere, fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, skolelærere, sygeplejersker og arbejdsmænd.

Storstrøm Fængsel er en del af Institution Lolland-Falster, der for uden Storstrøm Fængsel består af Nykøbing Falster Arrest.

Institution Lolland-Falster er en del af Kriminalforsorgen Sjælland, der omfatter 4 institutioner bestående af 2 lukkede fængsler, 1 kvindefængsel, samt 9 arresthuse, 2 KiF afdelinger, Ungekriminalforsorgen, Intensiv Overvågning (fodlænke) og Områdekontoret i Ringsted.

Området har ca. 745 ansatte fordelt på fængselsbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. For yderligere information om Kriminalforsorgen henvises til www.kriminalforsorgen.dk

Du søger stillingen via knappen ”søg stillingen”. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgningsfristen er den 7. juni 2023.

Hvis du allerede er ansat som tjenestemand i Kriminalforsorgen, skal du inden ansøgningsfristens udløb den 7. juni 2023 uploade din ansøgning, samt anmode din nærmeste leder om at få en bedømmelse. Bedømmelsen skal uploades seneste ved indsendelsesfristens udløb den 13. juni 2023.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en eventuel samtale giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig fra det Centrale Kriminalregister.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enhedsleder Jørgen Clement Pedersen, tlf. 7255 2613 eller daglig leder af depotet, Tommy Sennefelder, tlf. 7255 2733

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Mette Jacobsen, tlf. 7255 5586

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Guldborgsund Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Storstrøm Fængsel, Blichersvej 1, 4840 Nørre Alslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169316&DepartmentId=8535&MediaId=2733&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5840154

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet